Hvorfor velge Fluid Film?

Lanolin er uten tvil det beste alternativet for behandling av understellet om du allerede har fått litt rust.

Ingenting slår naturen! Dette er et naturprodukt som beskytter metallet mot korrosjon.

Kan rust virkelig stoppes? JA!

Det er en vanlig oppfatning at det ikke finnes noe som stopper rust. Heldigvis stemmer ikke dette, og vi tenker at denne uriktige sannheten kommer av at Fluid Film ennå er relativt ny i Norge. Selv om den har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustrien, har dette vidunder produktet kun vært tilgjengelig for alle i Norge siden 2012. Fakta er at Fluid Film virker på en annen måte enn tradisjonell antirustbehandling. I stedet for å forsegle, vil Fluid Film trekke helt gjennom rusten og inn i metallets porer. Det størkner aldri og vil derfor aldri flasse og slippe vann og salt til, men ligge som en klebrig og levende hinne på metallet.

Rimelig behandling

Fordi Fluid Film virker selv om det allerede er rust, er det ikke nødvendig med sandblåsing. Man trenger heller ikke å spyle på forhånd eller vaske med løsemidler etterpå. Dette gjør at behandling ved verksted blir billigre.

Trekker inn i metallet

Fluid Film NAS er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør. Den vil ikke fordampe eller størkne, men være aktiv og penetrerende over lang tid. Er det mye gravrust kan den suge til seg all oljen slik at man bør gjenta etter en dag eller to for å mette rusten fullstendig og overflaten forblir våt.

Mykgjør gammel behandling

Fluid Film egner seg godt selv om det er behandlet med andre antirustprodukter tidligere. Fluid Film vil mykgjøre gamle og harde løsemiddelbaserte antirustmidler. Sammen blir de en myk og levende masse, og Fluid Filmen kryper helt inn til metallet.

Miljøvennlig

Fluid Film er løsemiddelfri og har kun 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig og har flammepunkt på 207 ºC (NAS). Vi kjenner ingen antirustmidler som kan skilte med noe bedre.


Vi har utleiebil ved behov til en rimelig pris.»

 

Understellsbehandling mot rust

UNDERSTELLSBEHANDLING

Fluid Film trenger inn i metallet og lager en beskyttende barriere mot korrosjon. Fortrenger salt, kalsium, natriumklorid og gjødsel. Fluid Film kryper og tørker aldri.

Elektriske anlegg

ELEKTRISKE ANLEGG

Nyere biler har mange sensorer og kontakter som utsettes for saltsprut. Fluid Film leder ikke strøm, hindrer korrosjon og sikrer god kontakt.

 

 

AVTAGBAR KROK

Fluid Film hindrer korrosjon og smører både mekanisme, lås og låsesylinder. Hindrer også korrosjon på tilhengerkontakt. 

 

BOBIL

Fluid Film egner seg meget godt til understellsbehandling av bobil. Mange er engstelige for at finer skal svelle eller råtne ved antirustbehandling. I virkeligheten vil Fluid Film faktisk tørke ut fuktigheten i finéren hvis den ligger på i helt tynt lag. Det er lurt å behandle bilen noen uker før sesongen for å være helt sikker på at lukten er borte utenfor bilen.