Personvernerklæring

Denne erklæringen redegjør for hvordan personvernet ivaretas av våre nettsider. Ved bruk av dette nettstedet samtykker du til denne erklæringen.

 

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Rolf Flekkerud AS

Databehandler: ProISP

Rolf Flekkerud AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av fluidfilmringerike.no

Det er kun Rolf Flekkerud AS og ProISP (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn.

 

Webanalyse

Fluidfilmringerike.no samler inn nettstedsdata med bruk av Webalizer.

Webalizer bruker informasjonskapsler og mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

Mottatte opplysninger er underlagt Webalizer sine retningslinjer for personvern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapslene brukes for å analysere trafikken vår, forbedre nettsidene, gi innhold og annonser et personlig preg, og for å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier.

Når du besøker fluidfilmringerike.no får du informasjonskapsler fra Webalizer. Nettstedet respekterer "Do not track"- innstillinger i nettlesere.

Informasjonskapslene fra Webalizer brukes for å spore bruk av innhold på fluidfilmringerike.no

Informasjonen lagres av Webalizer i inntil 26 måneder.

Søk

Nettstedet lagrer søkeord som brukes. Dette for å gi oss en bedre indikasjon på hvilket innhold som er mest relevant og dermed spisse innholdet nærmere.

Søkeordene knyttes ikke opp mot den enkelte bruker.

Lese mer om regelverket eller klage?

Datatilsynets oppgave er å sørge for at personregelverket følges i Norge. På Datatilsynets nettsider kan du lese mer om hvilke rettigheter du har, hvordan personopplysninger skal behandles, og hvordan du kan eventuelt kan klage.